Einde wedstrijdseizoen, promotie en prijzen


De WRAN Dutch Open (het WRAN NK) is normaal gesproken het einde van het oude competitieseizoen en het begin van een nieuwe. Dit is ook het moment waarop jaarlijkse prijzen worden verdeeld. En het moment waarop promotie naar een hoger wedstrijdlevel plaatsvindt. Hoe gaat dit in 2020?

Inmiddels staat vast dat het organiseren van een wedstrijd met zekerheid tot 1 september niet mogelijk is. Eerder is er al aangekondigd dat de jubileum wedstrijd en het Nederlands Kampioenschap (NK) vanwege de Corona maatregelen niet door kunnen gaan. Of het mogelijk wordt om na 1 september alsnog wedstrijden te gaan organiseren is nog steeds ongewis.

Dit jaar is het 40 jarige jubileum van de WRAN. Als het mogelijk wordt dit jaar nog een wedstrijd te organiseren, doen we dat graag in het kader van het jubileum. Dit wordt dan ook de wedstrijd om de jaarlijkse prijzen persoonlijk uit te reiken. Dat betekent geen Nederlands Kampioenschap 2020, maar als het lukt wel een mooie Jubileum Show aan het einde van 2020.

  • Het Wedstrijd Seizoen 2019-2020 eindigt op 1 juli 2020.
  • WRAN Champions Seizoen 2019-2020 worden uitgereikt volgens de regels zoals die normaal gesproken ook gelden, de deelnemer met de meeste punten en deelname aan minimaal 4 shows wint de titel WRAN Champion. Dit geldt voor levels L4 t/m L1 en voor alle onderdelen.
  • De WRAN Champions prijzen worden uitgereikt tijdens de jubileum show eind dit jaar of worden opgestuurd als deze niet door kan gaan.
  • De WRAN Trophy Buckles (lifetime punten van een ruiter) worden ook uitgereikt tijdens de jubileum show eind dit jaar of opgestuurd als deze niet door kan gaan.
  • De High Point Performance Horse (HPPH) oorkondes (lifetime punten van een paard) worden opgestuurd.
  • Op 1 juli promoveren alle L5 t/m L2 combinaties (ruiter en paard) die 150 of meer punten hebben verdient binnen hun huidige level naar de volgende hogere level.
  • Combinaties (ruiter en paard) met een puntenaantal tussen de 75 en de 150 mogen, zoals altijd, ervoor kiezen om te promoveren.

We feliciteren iedereen van harte die dit jaar promoveert of een prijs heeft gewonnen!

Hopelijk tot ziens op de WRAN 40th Anniversary Show ergens eind dit jaar!