Ledenpas voordeel


Bent u lid van de WRAN, dan ontvangt u een ledenpas. Op de ledenpas staan uw naam en uw lidmaatschapsnummer. Een ledenpas is altijd geldig gedurende 1 seizoen. U ontvangt dus eenmaal per seizoen een nieuwe pas.

De WRAN vraagt bedrijven, winkels en organisaties of zij iets extra’s kunnen bieden aan WRAN leden op vertoon van de WRAN ledenpas.

Heeft u een bedrijf en wilt u ook voordeel bieden via de WRAN Ledenpas, neem dan contact op met de WRAN via info@wran.nl.

 

De ledenpas biedt u onder andere voordeel bij de volgende winkels en organisaties:
(Klik op een banner om naar de site te gaan van de winkel/organisatie)

Nederland

Will's Ranch

WRAN leden krijgen op vertoon van hun ledenpas € 10,00 korting op elke cursus van de Westernbrevetten opleiding Triple +. Deze wordt gegeven door 3 erkend WRAN & EWU trainers (EWU trainer C & B). Iedereen is welkom ook als je geen eigen paard hebt. Deze kun je huren bij onze ranch.

B&B in onze westernsaloon in Heibloem, Limburg. Beschikt over een grote overdekte arena van 30 x 60 m en buitenbak – roundpen – Trail parcours outdoor – moderne paardenstallen met poetsplaatsen – paddocks. Dit ligt midden in het natuurgebied van Leudal. 250 km aan ruiterroutes met opstappunt onze locatie. Op vertoon van de WRAN ledenpas ontvangt u 10% korting op je overnachting van jezelf en je paard. Tarieven vindt u op de website van Will’s ranch.

 

The Horse In Depth biedt online cursussen over paardenonderwerpen. Als WRAN-lid krijg je 10% korting op toegang tot de cursussen. Mail een foto van je ledenkaart naar info@thehorseindepth.com en je krijgt een persoonlijke kortingscode. Op de website vind je interessante inhoudelijke artikelen en informele blogs.

 

 

Loop je wel eens vast in je rijden? Wil je graag meer een eenheid vormen met je paard? Wil je (nog) beter worden, maar weet je niet hoe? Doe mee met de Open Clinic Centered Riding met Erika Zengerink. Zelfbewuster en in meer harmonie paardrijden! WRAN leden krijgen 10% korting op deelname aan een Open Clinic Centered Riding. Zie: www.ezriding.nl om je in te schrijven.

 

Glazenwasserij en onderhoudsbedrijf Beerta VOF heeft zich gespecialiseerd in het reinigen van paardentrailers. WRAN leden krijgen op vertoon van hun WRANpas 25% korting.

 

 

Met de WRAN Ledenpas ontvangt u wanneer u boekt bij B&B D’n Duinwal gratis labels om te kunnen rijden in de Loonse Drunense duinen. En bij aankomst ontvangt u koffie met Udenhoutse broeder.

 

 

De showroom van Westernspul bevind zich bij de GoldenWay Stables in Woubrugge en is alle dagen geopend. Telefoonnummer 06 54 268 706. Alle WRAN leden krijgen 10% korting op vertoon van hun ledenpas!

 

 

Bij i-design ontvangt u op vertoon van de WRAN Ledenpas 10% korting op de aankoop van horloges en/of sieraden. Oude Gemeneweg 17, 2391 BE Hazerswoude dorp.

 

 

B&B Op Geneijgen vindt u in de plaats Grathem, gelegen in de tuin van Limburg tussen Weert en Roermond. Op vertoon van de WRAN ledenpas ontvangt u bij hun een korting van €5,- per nacht.

 

 

Manege Wittenburg in Blijham beschikt over een grote overdekte arena 20 x 60 m. en ovale buitenbak 30 x 76 m. met bodem geschikt voor western. Op vertoon van de WRAN ledenpas ontvangt u 10% korting op het huren van de bak per uur of dagdeel en ook 10% korting op een bakkaart. Tarieven vindt u op de website van Manege Wittenburg.

 

Voormalig stookhok, gelegen naast de boerderij en verbouwd tot gastenverblijf in Nieuw-Weerdinge (Drenthe). Huisdieren zijn welkom en ook voor paarden is, in overleg, plek. Deze B&B biedt ieder WRAN lid, op vertoon van de ledenpas, 10% korting op de verblijfkosten.

 

Buitenland

Wanneer u een vakantie boekt bij Sun Dance Ranch in Zweden ontvangt u €55,- korting op vertoon van uw ledenpas of het opgeven van uw lidnummer. Meer informatie vindt u op de website van de Sun Dance Ranch en ook via het volgende Youtube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=b1lvdtdtKAs