The Dutch Open (NK)


 

WRAN Dutch Open 2023

Elke jaar organiseert de WRAN het Nederlands Kampioenschap Westernrijden. Voor alle Nederlandse Westernruiters!

Dit Nederlands Kampioenschap heet ‘The Dutch Open’.

The Dutch Open editie van 2023 vindt plaats van 30 juni t/m 2 juli op Ruitersport en recreatie centrum ’t Keelven te Someren.

The Dutch Open is traditioneel een meerdaagse show waarin alle onderdelen worden uitgeschreven in de levels L4 t/m L1. Deelnemers kunnen per onderdeel, in hun eigen level, kampioen worden van Nederland. Wil jij je ook landelijk meten tegen andere westernruiters en de titel winnen? Schrijf je dan in! Huidig is er geen kwalificatie nodig en kan iedereen uitgedaagd worden mee te doen!

 

Sponsoren

Dankzij onze sponsoren zijn we in staat om telkens weer een mooie show neer te zetten en leuke extra prijzen aan te bieden voor de deelnemers. Voor The Dutch Open 2022 waren de volgende bedrijven sponsor:

Natuurlijk zijn we ook voor de Dutch Open van 2023 altijd actief op zoek naar sponsoren! Wil je deze kans om voordelig je bedrijf op dit evenementen te promoten niet laten liggen: Stuur dan een email naar: secretaris@wran.nl, of klik contact! Voor sponsoring staan we open voor alle soorten aanbod: van kleine prijzen, producten, diensten tot geldbedragen om de show mogelijk te maken.

De sponsoren voor 2022 waren:

 

Sponsor worden voor het NK van 2023 kan nog steeds!

We zijn alle sponsoren van The Dutch Open erg dankbaar voor hun steun!

 

Locatie

The Dutch Open wordt gehouden op Ruitersport en recreatie centrum ’t Keelven te Someren. Deelnemen is alleen mogelijk als je lid bent van de WRAN. Inschrijven gaat via de website van de WRAN.

De entree voor bezoekers is gratis. Ook kijken is erg leuk en er zijn meerdere standhouders waar even geshopt kan worden. Er is uiteraard een restaurant waar u gezellig een hapje en drankje kunt nuttigen.

 

Programma

Het programma voor de Dutch open!

Programma THE DUTCH OPEN 2023 Nederlands Kampioenschap Western Riding Someren.V3

 

Livestream

Ook dit jaar zal het NK weer via livestream te volgen zijn.

 

Startlijst en tijdsplanning

Planning en Startlijsten zullen hier gepubliceerd worden

 

Patterns

De Patterns voor de show zullen hier gepubliceerd worden.

 

WRAN Team Challenge

Tijdens het NK wordt er ook weer de “Team Challenge” gehouden. Hierbij kan een team van een stal of een groep vrienden zich meten tegen een ander team van ruiters. Deze competitie wordt gelijktijdig gehouden met de  ‘normale’ onderdelen. Je moet je hier voor als team inschrijven voorafgaand aan de show.

In dit document vind je de spelregels en voorwaarden:

WRAN Team Challenge.V2

Via onderstaand document kun je je inschrijven:

Inschrijfformulier WRAN Team Challenge 2022.V2

 

Standhouders

Voor The Dutch Open 203 zullen er ook weer meerdere stands aanwezig zijn om leuk te kunnen shoppen! De standhouders zullen binnenkort bekend gemaakt worden!