The Dutch Open


Locatie     Standhouders     Sponsoren     Livestream     Organisatie    Poster

Naast de competitie waarin ruiters een seizoen lang tegen elkaar strijden voor de titel WRAN Champion wordt ieder jaar ook een Nederlands Kampioenschap verreden. Dit Nederlands Kampioenschap heet ‘The Dutch Open’.

The Dutch Open is traditioneel een meerdaagse show waarin alle onderdelen worden uitgeschreven in de levels L4 t/m L1. Deelnemers kunnen per onderdeel, in hun eigen level, kampioen worden van Nederland. Voorwaarde is wel dat er tenminste 3 combinaties moeten deelnemen aan een onderdeel. Het Nederlands Kampioenschap is een A-show en hierop kunnen ook punten worden verdiend. Deze punten worden vermenigvuldigt met een factor 2.

The Dutch Open editie van 2019 vindt plaats op 20 juni tot en met 23 juni. De jury’s op The Dutch Open 2019 zijn Jan Boogaerts en Mijme Heikens.

Tijdens de showavond op zaterdag kunnen de ruiters en toeschouwers genieten van de speciale onderdelen zoals Logs and Letters; The Trail Special, Freestyle Reining en de Oldtimer Challenge. Ook wordt opnieuw de WRAN Team Challenge uitgeschreven en tot slot zullen er weer WEM onderdelen op de agenda staan.

 

Locatie

The Dutch Open wordt gehouden in Wanroij, op het hippisch evenementencentrum De Bergen. Deelnemen is alleen mogelijk als u lid bent van de WRAN. Inschrijven gaat via de website van de WRAN.

De entree voor bezoekers is gratis. U kunt op de tribune zitten en er wordt gezorgd voor een goede catering zodat het genieten van de prestaties van de ruiters gepaard kan gaan met een lekker hapje en/of drankje.

 

Standhouders

Voor The Dutch Open 2019 zijn we inmiddels weer op zoek naar standhouders. We kunnen nu nog niet zeggen wie er allemaal zullen zijn. De standhouders hieronder waren in 2018 allemaal aanwezig:

Wil je ook standhouder zijn op The Dutch Open, neem dan contact met ons op!

 

Sponsoren

Dankzij onze sponsoren zijn we in staat om telkens weer een mooie show neer te zetten en leuke extra prijzen aan te bieden voor de deelnemers. Ook hiervoor geldt dat we voor The Dutch Open 2019 op zoek zijn naar sponsoren. Wilt u sponsor worden dan horen we dat graag!

De hoofdsponsor van The Dutch Open 2018 was MBDH Training!

Andere sponsoren van The Dutch Open 2018 waren:

Wil je ook The Dutch Open sponsoren, neem dan contact op met ons!

 

Livestream

The Dutch Open is ook te volgen via een livestream. Klik hieronder op de link om naar Youtube te gaan en de livestream te starten. We wensen iedereen veel kijkplezier!

https://www.youtube.com/channel/UCt5T6W3BQFlgQKkfTggp3-Q/live

 

Organisatie

Het Nederlands Kampioenschap, The Dutch Open, wordt georganiseerd door de SWRN, in opdracht van de WRAN. Voor meer informatie, ga naar de website van de SWRN.

 

Poster

 

Zodra de poster voor 2019 klaar is komt deze hier te staan.