The Dutch Open


Locatie     Standhouders     Sponsoren     Livestream     Organisatie    Poster

Naast de competitie waarin ruiters een seizoen lang tegen elkaar strijden voor de titel WRAN Champion wordt ieder jaar ook een Nederlands Kampioenschap verreden. Dit Nederlands Kampioenschap heet ‘The Dutch Open’.

The Dutch Open is traditioneel een meerdaagse show waarin alle onderdelen worden uitgeschreven in de levels L4 t/m L1. Deelnemers kunnen per onderdeel, in hun eigen level, kampioen worden van Nederland. Voorwaarde is wel dat er tenminste 3 combinaties moeten deelnemen aan een onderdeel. Het Nederlands Kampioenschap is een A-show en hierop kunnen ook punten worden verdiend. Deze punten worden vermenigvuldigt met een factor 2.

The Dutch Open editie van 2019 vindt plaats op 20 juni tot en met 23 juni. De jury’s op The Dutch Open 2019 zijn Jan Boogaerts en Mijme Heikens.

Tijdens de showavond op vrijdag en zaterdag kunnen de ruiters en toeschouwers genieten van de speciale onderdelen zoals The Trail Special – Logs and Letters, Team Relay Race, Freestyle Reining, The Oldtimer Challenge en een drietal WEM onderdelen (Western Pleasure, Ranch Riding en Reining). Ook wordt opnieuw de WRAN Team Challenge uitgeschreven!

 

Locatie

The Dutch Open wordt gehouden in Wanroij, op het hippisch evenementencentrum De Bergen. Deelnemen is alleen mogelijk als u lid bent van de WRAN. Inschrijven gaat via de website van de WRAN.

De entree voor bezoekers is gratis. U kunt op de tribune zitten en er wordt gezorgd voor een goede catering zodat het genieten van de prestaties van de ruiters gepaard kan gaan met een lekker hapje en/of drankje.

 

Standhouders

Voor The Dutch Open 2019 zijn we inmiddels weer op zoek naar standhouders. De standhouders op The Dutch Open 2019 zijn, tot nu toe:

Wil je ook standhouder zijn op The Dutch Open, neem dan contact met ons op!

 

Sponsoren

Dankzij onze sponsoren zijn we in staat om telkens weer een mooie show neer te zetten en leuke extra prijzen aan te bieden voor de deelnemers. Ook hiervoor geldt dat we voor The Dutch Open 2019 op zoek zijn naar sponsoren. Wilt u sponsor worden, neem dan contact op met pr@wran.nl.

De hoofdsponsor van The Dutch Open 2019 is Den Herder!

 

Andere sponsoren van The Dutch Open 2019 zijn:

We zijn alle sponsoren van The Dutch Open 2019 erg dankbaar voor hun steun!
Wil je ook The Dutch Open sponsoren, neem dan contact op met ons!

 

Livestream

The Dutch Open is ook te volgen via een livestream. Klik hieronder op de link om naar Youtube te gaan en de livestream te starten. We wensen iedereen veel kijkplezier!

Livestream WRAN Nederlands Kampioenschap Western Riding – The Dutch Open 2019

 

Organisatie

Het Nederlands Kampioenschap, The Dutch Open, wordt georganiseerd door de SWRN, in opdracht van de WRAN. Voor meer informatie, ga naar de website van de SWRN.

 

Poster