The Dutch Open


Locatie     Standhouders     Sponsoren     Livestream     Organisatie    Poster

Naast de competitie waarin ruiters een seizoen lang tegen elkaar strijden voor de titel WRAN Champion wordt ieder jaar ook een Nederlands Kampioenschap verreden. Dit Nederlands Kampioenschap heet ‘The Dutch Open’.

The Dutch Open is traditioneel een meerdaagse show waarin alle onderdelen worden uitgeschreven in de levels L4 t/m L1. Deelnemers kunnen per onderdeel, in hun eigen level, kampioen worden van Nederland. Voorwaarde is wel dat er tenminste 3 combinaties moeten deelnemen aan een onderdeel. Het Nederlands Kampioenschap is een A-show en hierop kunnen ook punten worden verdiend. Deze punten worden vermenigvuldigt met een factor 2.

The Dutch Open editie van 2020 vindt plaats op 25 juni tot en met 28 juni. Eén van de jury’s op The Dutch Open 2020 is Miranda Bouterse. Binnenkort wordt de andere jury ook bekend gemaakt.

Tijdens de showavond op vrijdag en zaterdag kunnen de ruiters en toeschouwers genieten van de speciale onderdelen zoals The Trail Special – Logs and Letters, Team Relay Race, Freestyle Reining en WEM onderdelen. Ook wordt opnieuw de WRAN Team Challenge uitgeschreven!

 

Locatie

The Dutch Open wordt gehouden in Wanroij, op het hippisch evenementencentrum De Bergen. Deelnemen is alleen mogelijk als u lid bent van de WRAN. Inschrijven gaat via de website van de WRAN.

De entree voor bezoekers is gratis. U kunt op de tribune zitten en er wordt gezorgd voor een goede catering zodat het genieten van de prestaties van de ruiters gepaard kan gaan met een lekker hapje en/of drankje.

 

Standhouders

Voor The Dutch Open 2020 zijn we inmiddels weer op zoek naar standhouders. Heeft u hiervoor interesse, neem dan contact met ons op!

Om u een idee te geven, de standhouders op The Dutch Open 2019 waren:

 

Sponsoren

Dankzij onze sponsoren zijn we in staat om telkens weer een mooie show neer te zetten en leuke extra prijzen aan te bieden voor de deelnemers. Ook hiervoor geldt dat we voor The Dutch Open 2020 op zoek zijn naar sponsoren. Wilt u sponsor worden, neem dan contact met ons op.

De hoofdsponsor van The Dutch Open is Den Herder!

 

Andere sponsoren van The Dutch Open 2019 waren:

We zijn alle sponsoren van The Dutch Open 2019 erg dankbaar voor hun steun!
Wil je ook The Dutch Open sponsoren, neem dan contact op met ons!

 

Livestream

The Dutch Open is ook te volgen via een livestream. Klik hieronder op de link om naar de livestream te gaan van vorig jaar.

Livestream WRAN Nederlands Kampioenschap Western Riding – The Dutch Open 2019

 

Organisatie

Het Nederlands Kampioenschap, The Dutch Open, wordt georganiseerd door de SWRN, in opdracht van de WRAN. Voor meer informatie, ga naar de website van de SWRN.

 

Poster