WRAN Trophy Buckle


De WRAN Trophy Buckle lijst laat de lifetime punten zien per ruiter, ongeacht welke combinaties een ruiter heeft gevormd. Vanaf het moment dat een ruiter voor het eerst is gestart bij de WRAN worden punten behaald in de diverse WRAN klassen en onderdelen. Deze punten worden bijgehouden en hieraan is een prijs verbonden, de WRAN Bronze, Silver of Gold Trophy Buckles. Deze Trophy Buckles zijn bedoeld om wedstrijdruiters die gedurende hun wedstrijdcarrière een hoog aantal punten hebben behaald op een bijzondere manier te eren.

  • De WRAN Bronze Trophy Buckle wordt toegekend aan een ruiter wanneer deze het totaal aantal van 500 wedstrijdpunten heeft behaald.
  • De WRAN Silver Trophy Buckle wordt toegekend aan een ruiter wanneer deze het totaal aantal van 750 wedstrijdpunten heeft behaald.
  • De WRAN Gold Trophy Buckle wordt toegekend aan een ruiter wanneer deze het totaal aantal van 1000 wedstrijdpunten heeft behaald.

Behaalde WRAN Trophy Buckles worden tijdens het Nederlands Kampioenschap uitgereikt.

Heb je een buckle verdient met een show vlak voor het einde van het seizoen (NK)? Dan krijg je die het opvolgende jaar pas uitgereikt. (De buckles zijn op naam en komen handgemaakt uit Amerika en hebben een lange levertijd.)

De WRAN Trophy Buckle lijst laat het totaal aantal behaalde punten, alle onderdelen, alle klassen, zien per ruiter.