WRAN Levels – WRAN Earn Money (WEM) Klasse


WRAN Earn Money (WEM) klasse

399a. ALGEMEEN

De WEM kan voor ieder onderdeel uitgeschreven worden. De organisatie zorgt eventueel voor added money en een deel van het inschrijfgeld wordt hier aan toegevoegd (pay back systeem). Added money is niet verplicht maar maakt het voor deelnemers wel meer aantrekkelijk. WEM onderdelen zijn optioneel, het is aan de organisator om te beslissen of en voor welke onderdelen ze worden uitgeschreven.

399b. ONDERDELEN

In de WEM klasse mogen alle onderdelen worden aangeboden.

399c. STARTGERECHTIGDE DEELNEMERS

In deze klasse mogen deelnemers starten die startgerechtigd zijn in de L1 of minimaal 25 wedstrijdpunten hebben verdient in de L2, of door een beslissing van het WRAN-bestuur zijn toegelaten.

399d. STARTGERECHTIGDE PAARDEN

In deze klasse mogen paarden starten van 2 jaar en ouder bij de onderdelen waarbij het paard aan de hand gevoerd wordt, en 4 jaar en ouder bij de onderdelen waarbij het paard onder het zadel voorgebracht wordt. Hengsten zijn toegelaten voor volwassen deelnemers.

399e. UITRUSTING DEELNEMERS

Uitrusting volgens paragraaf 400 e.v.

399f. UITRUSTING PAARDEN

Uitrusting volgens paragraaf 400 e.v.

399g. WINSTPUNTEN

Het totaal verdiende geldbedrag wordt per ruiter in de WRAN-archieven bijgeschreven. De tussenstand van het lopende jaar en van het totaal verdiende bedrag wordt op de WRAN website gepubliceerd.