Algemene informatie


Lid worden

Wil je lid worden van de WRAN, dan kun je je gemakkelijk aanmelden via deze website.

Wil je ook graag wedstrijden rijden bij de WRAN, meld je dan minimaal vier weken voor je eerste wedstrijd aan, om er zeker van te zijn dat je lidmaatschap op tijd wordt verwerkt.

Nieuwe leden worden automatisch ingedeeld in de L4 klasse. Op verzoek kun je ook beginnen in de L5 (walk & jog) klasse. Wanneer je hiervoor kiest dan kun je dit aangeven via het opmerkingenveld op het webformulier ‘lid worden‘. Het is ook mogelijk om een verzoek in te dienen voor een hogere klasse. Hiervoor moet je wel een schriftelijk (e-mail) verzoek indienen voorzien van bewijsmateriaal, zoals uitslagen van andere verenigingen, waarmee je kunt aantonen dat je thuis hoort in een hogere klasse.

Het is ook mogelijk om niet-rijdend lid te worden. Er hoeft dan niet voor de startlicentie betaald te worden. Als je niet-rijdend lid wilt worden, vul dit dan in bij de opmerkingen op het lidmaatschapsformulier.

Het lidmaatschap kost per 2020* €55,- per jaar voor een volwassen (vanaf 19 jaar) en € 40,- voor een jeugdlid (tot 19 jaar). Daarnaast betaal je eenmalig € 15,- inschrijfgeld. En wil je ook wedstrijden starten dan betaal je één keer per jaar € 10,- voor een startlicentie. Met de startlicentie kun je het hele jaar door op elk willekeurig paard starten, mits het paard geregistreerd staat in het WRAN systeem.

Het is niet mogelijk om een daglidmaatschap aan te schaffen. Wil je graag een WRAN erkende wedstrijd starten zonder lid te worden dan is dit mogelijk door deel te nemen aan een WRAN D-wedstrijd. Hiervoor is lidmaatschap niet vereist.

Let op: Lid worden van de WRAN op wedstrijden is helaas niet mogelijk!

* Op de ALV van 2019 is besloten om het lidmaatschapsgeld per 2020 ter verhogen met als doel om geld beschikbaar te stellen t.b.v. het verder professionaliseren van bepaalde functies bij de WRAN zoals het Wedstrijdsecretariaat en de Ledenadministratie.

 

Registreren van uw paard

Je kunt één of meerdere paarden laten registreren bij de WRAN waarmee dan een wedstrijd kan worden gestart. Stuur hiervoor een e-mail naar leden@wran.nl met daarin:

  •  Een kopie van het registratiepapier van uw paard of een kopie van het paspoort, zodat de juiste informatie over het paard opgeslagen kan worden. Dit is éénmalig. Als het paard geregistreerd is, blijft het in het softwaresysteem aanwezig. Ook voor alle andere paarden die u start, is het van belang eerst het registratiepapier of een kopie van het paspoort op te sturen.

 

Ledenadministratie

Manja Tuithof
Tel nr. +31 (0)6-82 630 107
E-mail : leden@wran.nl

 

Betalingsinformatie

Betaling van lidmaatschapsgelden kun je overmaken naar:

RABO-bank, rek.nr.: NL57 RABO 0106363603 t.n.v. WRAN Western Ruiter Associatie Nederland te Beverwijk.
Voor buitenlandse betalingen:
IBAN: NL57 RABO 0106363603
BIC: RABONL2U

 

Lidmaatschap opzeggen

Wil je helaas geen lid meer zijn? Het lidmaatschap moet uiterlijk één maand voor het einde van het lidmaatschapsjaar schriftelijk, per post of email worden opgezegd.