Wedstrijd organisatoren


Verenigingen en maneges kunnen een erkende WRAN wedstrijd organiseren. Maar natuurlijk zijn hier wel voorwaarden aan verbonden. Onder het menu ‘Wedstrijd organiseren’ vindt u informatie die u nodig heeft om een erkende WRAN wedstrijd te organiseren.

De WRAN zorgt ervoor dat alle organisatoren in het bezit komen van een set startnummers voor WRAN-wedstrijden. Een set bestaat uit telkens 2 startnummers beginnend bij 001 en eindigend met nummer 300. Deze nummers kunnen door het secretariaat uitgegeven worden aan de deelnemers. Dat de organisator hiervoor een soort statiegeldregeling (borg) zal heffen, is een advies van de WRAN aan de organisatoren.

Op het moment dat er ingeschreven kan worden voor een wedstrijd, krijgt de organisatie het beheer over de wedstrijd. Al het contact over de wedstrijd loopt dan via de organisatie en niet meer via het WRAN-wedstrijdsecretariaat.

Als bij inschrijving blijkt dat een ruiter nog een rekening bij de WRAN heeft open staan, dan mag deze ruiter NIET starten totdat de rekening volledig betaald is. De organisatie kan zien of een ruiter een rekening open heeft staan doordat de inschrijving rood gearceerd is. Een organisatie die zo’n ruiter toch laat starten is niet geoorloofd.

Het secretariaat van een wedstrijd is verplicht de paardenpaspoorten te controleren op de juiste entingen. De entingen moeten voldoen aan de FEI-richtlijnen.

Heeft u vragen dan kunt u deze stellen aan ons Wedstrijdsecretariaat:

Manja Tuithof
Tel nr. +31 (0)6-82 630 107
E-mail wedstrijden@wran.nl